QSJ-2
QSJ-1
QSJ-3
X

Sapa kita lan Apa sing ditindakake?

Informasi luwih lengkapGO

Sinsche minangka pabrikan lan pemasok teknologi canggih, dirancang kanggo analisis lan ngawasi banyu. Dibentuk ing taun 2007 ing Shenzhen PR China, tim spesialis inovatif kita darmabakti kanggo ngembangake lan ndhukung metode lan instrumen anyar, supaya bisa ngasilake asil sing cepet, akurat lan efektif saka lingkungan sing paling abot, menyang laboratorium modern.

Laboratory&Education

Produk Kita

Piranti instrumentasi lan kimia ing Sinsche wis digawe luwih saka 14 taun supaya analisis banyu luwih gampang, luwih cepet - luwih cepet, luwih ijo lan luwih informatif.

Bahan kimia, Reagen
lan Standar

  • angka kita

Sinau luwih lengkap babagan parameter kualitas banyu:

City Water Supply

Industri

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • Masalah Umum Kanggo Deteksi Kualitas Banyu Kolam Renang

    Ing mangsa panas, papan renang utama wis dadi papan sing adhem ing akeh. Kualitas pamriksa kualitas banyu ing kolam renang ora mung sing paling diganggu konsumen, nanging uga obyek sing dadi inspeksi utama departemen pengawasan kesehatan. Babagan deteksi lan managem ...
    maca liyane
  • Deteksi Klorin Sisa: Mambu Nanging Ora Ana Werna?

    Ing lingkungan tes nyata, ana akeh indikator sing kudu diukur, Klorin residual minangka salah sawijining indikator sing asring kudu ditemtokake. Bubar iki, kita nampa umpan balik saka pangguna: Nalika nggunakake metode DPD kanggo ngukur klorin residual, umume mambu luwih abot, nanging tes ...
    maca liyane
  • Wangsulan Masalah Banyu Ngombe Umume

    Banyu minangka dhasar urip, banyu ngombe luwih penting tinimbang mangan. Kanthi terus ningkatake kesadharan kesehatan masarakat, banyu keran wis luwih digatekake kabeh masarakat. Dina iki, Sinsche nggabungake sawetara masalah panas, supaya sampeyan bisa ngerti luwih jero ...
    maca liyane