page_banner

Kabar

  • The era of subsodium disinfection is coming, and it is time to adjust the water plant testing plan!

    Jaman disinfeksi subsodium bakal teka, lan wektune kanggo nyetel rencana uji coba tanduran banyu!

    Disinfeksi tanduran banyu wis dikembangake nganti pirang-pirang taun, nanging tembung "klorin" isih ora bisa dipisahake! Iki amarga diwajibake ing standar sistem nasional yen kudu ana disinfektan klorin ing banyu ngombe kanggo ngontrol reproduksi mikroorganisme. Minangka kita kabeh ngerti ...
    Waca liyane
  • Micro automated analysis technology

    Teknologi analisis otomatis mikro

    Teknologi analisis otomatis mikro Teknologi analisis mikro-otomatis adhedhasar prinsip analisis kimia klasik, lan nggunakake microchips modern lan piranti lunak sing cerdas banget kanggo nggawa analisis rutin biasa saka analisis pancet menyang jaman analisis mikro. Ko...
    Waca liyane
  • Ammonia nitrogen is higher than total nitrogen. What is the problem?

    Nitrogen amonia luwih dhuwur tinimbang nitrogen total. Apa masalahe?

    Bubar, ana akeh konsultasi peer. Nalika nguji item nitrogen lan amonia nitrogen total ing limbah, botol banyu sing padha kadhangkala duwe fenomena yen nilai nitrogen amonia luwih dhuwur tinimbang total nitrogen. Aku ora ngerti kok. Ing kene aku ngringkes sawetara pengalaman ...
    Waca liyane
  • Six tips to teach you how to distinguish the quality of tap water at home?

    Enem tips kanggo mulang sampeyan carane mbedakake kualitas banyu ledeng ing omah?

    Kualitas banyu kran langsung mengaruhi kesehatan manungsa. Amarga beda sumber banyu lan prasarana banyu lepen ing saindenging negara, kualitas banyu ledeng beda-beda ing saben panggonan. Apa sampeyan bisa netepake kualitas banyu tap ing omah? Dina iki, aku bakal mulang sampeyan mbedakake qual ...
    Waca liyane
  • Chlorine Test:The smell of disinfectant can be smelled, but the test water sample does not show color?

    Tes Klorin:Ambune disinfektan bisa mambu, nanging sampel banyu tes ora nuduhake warna?

    Klorin minangka salah sawijining pratondho sing kudu ditindakake tes kualitas banyu. Bubar, editor nampa umpan balik saka pangguna: Nalika nggunakake metode DPD kanggo ngukur Klorin, kanthi jelas mambu sing luwih abot, nanging tes kasebut ora nuduhake warna. Apa kahanane? (Cathetan: pangguna d...
    Waca liyane
  • Common Problem For Swimming Pool Water Quality Detection

    Masalah Umum Kanggo Deteksi Kualitas Banyu Kolam Renang

    Ing mangsa panas, panggonan nglangi utama wis dadi panggonan cooling ing massa. Kualitas inspeksi kualitas banyu ing blumbang ora mung konsumen paling prihatin, nanging uga obyek pengawasan utama departemen pengawasan kesehatan. Babagan deteksi lan ngatur ...
    Waca liyane
  • Chlorine Detection: Smell But No Color?

    Deteksi Klorin: Ambune Nanging Ora Ana Werna?

    Ing lingkungan tes nyata, ana akeh indikator sing kudu diukur, Sisa klorin minangka salah sawijining indikator sing asring kudu ditemtokake. Bubar, kita nampa umpan balik saka pangguna: Nalika nggunakake metode DPD kanggo ngukur sisa klorin, jelas mambu sing luwih abot, nanging tes ...
    Waca liyane
  • Answers to Common Drinking Water Problems

    Jawaban kanggo Masalah Banyu Ngombé Umum

    Banyu dadi dhasaring urip, ngombe banyu luwih penting tinimbang mangan. Kanthi nambah kesadaran kesehatan masarakat kanthi terus-terusan, banyu lepen wis dadi perhatian kabeh lapisan masyarakat. Dina iki, Sinsche nyisir sawetara masalah panas, supaya sampeyan bisa duwe pangerten sing luwih jero...
    Waca liyane