page_banner

Q-PH31 Colorimeter Portabel

Q-PH31 Colorimeter Portabel

Katrangan singkat:

Q-pH31 Portable Colorimeter minangka instrumen tes profesional kanggo deteksi nilai pH. Iki nggunakake colorimetry solusi buffer standar. Ora mbutuhake perawatan khusus lan kalibrasi sing asring. Iku gampang dioperasikake lan trep.


Fitur

Spesifikasi

Aplikasi:

Iki digunakake kanggo nyoba ph ing banyu sing diombe, banyu sing wis boros.

yuj‘ (1)
yuj‘ (2)

Fitur:

Kurva kalibrasi standar lan khusus nggawe asil akurat.

Desain sing dikonfigurasi luwih gampang rampung tes tanpa peralatan aksesoris liyane.

Struktur sing disegel lan stabil njamin akurasi pangukuran ing lingkungan sing jahat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Item tes

    pH

    Metode Tes

    Colorimetry solusi buffer standar

    Jangkauan pengujian

    sawetara kurang: 4,8-6.8

    kisaran dhuwur: 6,5-8.5

    Precision

    ± 0,1

    Resolusi

    0,1

    Pasokan listrik

    Rong batere AA

    Ukuran (L × W × H)

    160 x 62 x 30mm

    Sertifikat

    CE

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita