на Храна и пијалоци - Shenzhen Sinsche Technology Co., Ltd.
page_banner

Храна и пијалаци

6

Водата е суштинска суровина за преработка на храна и дезинфекција и чистење на фабриките и претпријатијата.Со зголемувањето на свеста за заштита на животната средина и владиниот надзор, компаниите посветуваат се повеќе внимание на управувањето со отпадните води.Многу компании формулираа внатрешни упатства за отпадни води, барајќи од фабриките да ги следат клучните параметри за отпадна вода и да се усогласат со ограничувањата со мерење на одредена фреквенција.

Формат Производ
Храна и пијалаци Q-CL501 Преносен колориметар за бесплатен хлор, хлор диоксид (5-пара)
Q-CL501B Пренослив колориметар без хлор и вкупен хлор и комбиниран хлор
Пренослив колориметар Q-SD500 Chroma
Q-03-01 Пренослив колориметар за озон
Q-DO пренослив колориметар со растворен кислород
Пренослив колориметар Q-pH31
Q-TSS пренослив колориметар за суспендирани цврсти материи
T-CL501C Пренослив колориметар со активен хлор
T-6800 Преносен колориметар со повеќе параметри
ТБ-2000 заматеност
TC-01 Воден дигитален титатор
TA-60 Интелигентен мултифункционален анализатор на вода
Q-TSS пренослив колориметар за суспендирани цврсти материи
Z-T500 Интелигентен мултипараметарски анализатор
Z-D500 Анализатор со повеќе параметри
Интелигентен повеќепараметриски анализатор Z-T700
Z-D700 повеќепараметриски анализатор
Безбеден реактор С-10
Безбеден реактор од серијата S (S-100/S-200)