page_banner

K600 вода онлајн анализатор

K600 вода онлајн анализатор

Краток опис:

K600 on-line систем го усвои најновотоповеќекратен тек на модулитехнологија за анализа, едноставна и мазна системска рамка, помала потрошувачка на тест примерок и реагенс, стабилен и сигурен систем.Тоа е дизајн на модул, тестните ставки се високо интегрирани во еден систем.Ставката за тестирање го покрива целиот конвенционален индекс во јавното здравје на растенијата за вода и водата за пиење, особено за средството за дезинфекција (хлор, хлор диоксид, реактивен кислород, па дури и озон, итн.), сите може да се реализираат на on-line мониторинг.За да се задоволат потребите на барањата на клиентите, ние дизајнираме многу комплети комбинација на артикли, кои имаат за цел да му обезбедат на клиентите најпрофесионално и најсигурно решение за откривање и следење преку Интернет во еден чекор.


Карактеристики

Спецификација

Апликација:

Sinsche руча серија на on-line систем за анализа со години посветеност на полето на анализа на квалитетот на водата.Со карактеристиките на висока интеграција, сигурни и прецизни перформанси на тестирање, широко се користи во монитор на линија, како што се снабдување со вода, здравствен надзор, зачувување на вода, животна средина, образование, петрохемиски и така натаму.

lsid (1)
lsid (2)

Карактеристики:

Висока интеграција, еден сет на систем може истовремено да следи голем број на конвенционални индекси, поудобно инсталација, поекономичен производ.

Автоматско одржување и плакнење, долготрајна рачна работа без дефект, без потреба од професионални инженери за одржување.

Нула, исплакнете, калибрирајте автоматски, поддржете го режимот за рачна калибрација.

Автоматската колориметриска технологија за трага прави помала потрошувачка на вода за примероци, избегнувајте трошење на водата при користење.

Само-проверка, заштита од исклучување, аларм кога е невообичаено и автоматско вклучување кога доаѓа напојување.

Активно земање мостри за инјектирање, без потреба за притисок на водата, едноставна инсталација за работа.


 • Претходно:
 • Следно:

 • Тест ставка

  Тест метод

  Опсег

  Прецизност

  Слободен/Вкупен хлор

  ДПД

  0,00-5,00 mg/L

  ± 5%)

  Заматеност

  90° расејување

  0.000-200.0 NTU

  ±2% (0-40 NTU)

  ±5%) (40-200 NTU)

  Боја

  Фотоелектрична колориметрија на платина кобалт

  0-500 Co.Pt

  ± 5%)

  pH

  Метод на електрода/

  Стандарден метод на тампон раствор

  1-14/

  6.00-9.00 часот

  ±0,1

  Амонијак азот

  Метод на салицилна киселина

  0,02-2,00 mg/L

  ± 5%)

  Температура на водата

  Сензор за температура

  0,0-85,0℃

  ±0,5℃

  Спроводливост

  Метод на електрода

  0,0-10ms/cm

  ±1μs/cm

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја