page_banner

Производи

 • Интелигентен безбеден реактор од серијата САД

  Интелигентен безбеден реактор од серијата САД

  Безбедно интелигентен дигестивен реактор од типот на САД го усвојува дизајнот на независната единица на работната област и областа за варење, а реакторот обезбедува до 8 паралелни единици за варење, поддржувајќи ја секоја единица за варење да работи независно и истовремено.

 • UC Bench-Top Мулти-параметри Квалитет на вода

  UC Bench-Top Мулти-параметри Квалитет на вода

  Пренослив повеќепараметриски колориметар со прецизност на UC Bench-Top усвојува интегриран оптички систем за расејување и пренос.Оригинална техника на гаснење за да се постигне детекција на „низок шум“, што може да реализира детекција на квалитетот на водата, вклучувајќи анализа на заматеност и колориметриска анализа.Може да се користи нашироко за различни лабораториски анализи, вклучувајќи површински води, подземни води, вода за пиење, домашна канализација и индустриска канализација итн.

 • UA прецизен пренослив колориметар

  UA прецизен пренослив колориметар

  Врз основа на колориметрискиот принцип, UA Precision Portable Colorimeter усвојува високопрецизен систем за филтрирање и обвивка за вбризгување со две бои ABS, кои имаат големо подобрување во оптичките перформанси и водоотпорна оцена.Анализаторот може широко да се користи во лабораториски и теренски откривање на квалитетот на водата, како што е следење на преостанатото средство за дезинфекција во процесот на дезинфекција на општинско водоснабдување, третман на отпадни води и други индустрии.

 • D-50 Автоматски разредувач

  D-50 Автоматски разредувач

  Операцијата со разредување е вообичаена операција со хемиски експеримент, која често се користи за подготовка на раствори од стандардна серија на криви или за подготовка на раствори со висока концентрација во раствори со ниска концентрација.

 • TA-201 Bench-Top натриум хипохлорит достапен Анализатор на хлор

  TA-201 Bench-Top натриум хипохлорит достапен Анализатор на хлор

  Достапен TA-201 Bench-Top натриум хипохлорит Анализаторот на хлор им носи на клиентите сосема нов избор со карактеристики на едноставност, брзина, точност итн. Погоден е за водни постројки, постројки за храна, болници, постројки за отпадни води, центри за размножување, аквакултура, стерилизирани септички јами итн. Лабораториско стандардно тестирање на достапниот хлор при дезинфекција со хлорирање и тестирање на достапна содржина на хлор во готов раствор на натриум хипохлорит и раствор на натриум хипохлорит произведени од генератор на натриум хипохлорит.

 • TA-60 Интелигентен мултифункционален анализатор на вода

  TA-60 Интелигентен мултифункционален анализатор на вода

  TA-60 е автоматски интелигентен мултифункционален анализатор на вода, може да ги анализира повеќето елементи што може да се анализираат со видливиот спектрофотометар.Комбинираниот Интелигентен софтвер со автоматска функција ја реализираше автоматизацијата за земање примероци, колориметриска анализа, пресметка, контрола на квалитетот и чистење.Така, ја зголемува ефикасноста на тестирањето и го намалува влијанието на човечкиот фактор, што ја прави работата на анализата да стане невидена погодна и сигурна.

 • Безбеден реактор од серијата S (S-100/S-200)

  Безбеден реактор од серијата S (S-100/S-200)

  Безбедносните реактори од серијата S се моќен термостат со уникатен дизајн на сигурносен капак со двојно заклучување, отпорен на експлозија, проѕирните капаци за заштита од прскање го затвораат термостатот додека се загрева.

  Дигестори од серијата S може да ги задоволат потребите на различни сценарија за варење.S-100 со 24 дупки за варење и S-200 со 36 отвори за варење кои можат да задоволат различни апликации за лабораториско тестирање.Реакторите ги поддржуваат вијалите со дијаметар од 16 mm што е погодно за повеќе поставување на дигестија и многу флексибилно.

 • Безбеден реактор С-10

  Безбеден реактор С-10

  S-10 Safe реактор е пренослив електричен термички безбедносен реактор, течните примероци варени во рок од 200 ℃ беа изотермно сварени.

 • H-9000S скенер за безбедност на тешки метали

  H-9000S скенер за безбедност на тешки метали

  H-9000S ја комбинира анодната волтаметрија за соголување со софтверот за интелигентна анализа, правејќи го скенирањето побезбедно и побрзо, можете да знаете дали тешкиот метал во водата за пиење е прекумерен во рок од еден час.

 • Пренослив заматеност Q-1000

  Пренослив заматеност Q-1000

  Алгоритмот за расејување од 90° кој не само што го прави постабилно мерењето на ниската заматеност, туку и реализира широк опсег на тестирање за инструментот (ниски, средни и високи мерни опсези). со висока чувствителност.

 • Q-CL501B Пренослив колориметар без хлор и вкупен хлор и комбиниран хлор

  Q-CL501B Пренослив колориметар без хлор и вкупен хлор и комбиниран хлор

  Пренослив колориметар Q-CL501B е инструмент за откривање што може да открие слободен хлор, вкупен хлор и комбиниран хлор.Исто така, тој е вистински пренослив инструмент кој е погоден за работа на терен бидејќи има мала тежина и надворешни батерии.Стандардната стандардна крива и методите базирани на EPA ја обезбедуваат точноста на резултатот од тестирањето, така што може да се користи во лабораториско тестирање. Широко се користи во областа на следење на дезинфекција на вода.

 • Q-CL501P пренослив колориметар за хлор и pH

  Q-CL501P пренослив колориметар за хлор и pH

  Q-CL501P е специјален дизајниран за тестирање на слободен хлор во водата за пиење базен и потрошена вода и тест на pH при помала заматеност и хроминантност во водата за пиење и изворната вода. колориметрија.Елиминација на човечка грешка, така што резолуцијата на мерењето е значително подобрена.

1234Следно >>> Страница 1/4