page_banner

Безбеден реактор С-10

Безбеден реактор С-10

Краток опис:

S-10 Safe реактор е пренослив електричен термички безбедносен реактор, течните примероци варени во рок од 200 ℃ беа изотермно сварени.


Карактеристики

Спецификација

Апликација:

Може да се користи за загревање и варење на примероци од вода како што се COD, TOC, вкупен фосфор, вкупен азот итн. во областа на индустријата, општинската администрација, заштитата на животната средина и универзитетските научни истражувања.

Карактеристики:

Двојна заштита, без ризик

Вградената карактеристика отпорна на експлозија и двојната брава обезбедуваат дополнителна безбедност.

Уникатен дизајн, удобен за соголување и чистење

Материјал отпорен на корозија, отпорен на високи температури.

Сигурен резултат од анализата Контролата на температурата на греење со променлива фреквенција е попрецизна

Моќно интелигентно загревање со трансформација, подобра стабилност на температурата, ефикасно ја подобрува точноста на процесот на варење.


 • Претходно:
 • Следно:

 • Стапка на греење 25 до 150 ºC за 10 минути
  Точност ±2 ºC
  Температурен опсег Собна температура до 195ºC
  Опсег на поставување време 0-999 минути
  Димензии (Д×Ш×В) 170 x 130 x 220 mm
  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја