page_banner

Прецизен пренослив колориметар од серијата UA

  • UA прецизен пренослив колориметар

    UA прецизен пренослив колориметар

    Врз основа на колориметрискиот принцип, UA Precision Portable Colorimeter усвојува високопрецизен систем за филтрирање и обвивка за вбризгување со две бои ABS, кои имаат големо подобрување во оптичките перформанси и водоотпорна оцена.Анализаторот може широко да се користи во лабораториски и теренски откривање на квалитетот на водата, како што е следење на преостанатото средство за дезинфекција во процесот на дезинфекција на општинско водоснабдување, третман на отпадни води и други индустрии.