page_banner

Z-D700/Z-D500 повеќепараметриски анализатор

Z-D700/Z-D500 повеќепараметриски анализатор

Краток опис:

Специјален лабораториски анализатор за квалитет на вода погоден за лаборатории внимателно развиен за индустријата за заштита на животната средина.Тестот може да вклучи до 68 ставки како што се COD, амонијак азот, вкупен фосфор, вкупен азот и заматеност.Добро дизајнираната ергономија го прави процесот на користење поудобен Едноставен.


Карактеристики

Спецификација

Апликација:

Може да се користи нашироко во медицинско, урбано водоснабдување, топлинска енергија, животна средина, хемиска, фармацевтска, анализа и тестирање на квалитетот на водата за храна и пијалоци или лабораториски стандардни тестирања во областа на правење хартија, аквакултура, биолошки инженеринг, технологија на ферментација, печатење текстил и боење, петрохемиска индустрија, третман на вода итн.

asfsd (3)
asfsd (2)

Карактеристики:

Прецизен оптички систем и техника на дизајнирање кола што ги прави резултатите од тестот постабилни.

Симултана поддршка за режимот за откривање на колориметриски шишиња и цевки за варење, интелигентно усогласување на вградената стандардна крива, автоматско пресметување и директно читање.

Фабрички програмирани и исто така поддржуваат поставки за прилагодување за стандардната крива.

Големо складирање податоци: Снимајте до 1000 податоци.


 • Претходно:
 • Следно:

 • Тестирајте ги параметрите за изведба

  Режим на работа Апсорпција.Концентрација
  Предмети за тестирање Z-D500 COD, амонијак азот, вкупен фосфор, заматеност Вкупен азот
  Z-D700 pH, хрома, заматување, слободен хлор, вкупен хлор, комбиниран хлор, хлор диоксид, хлорит, озон, , Потрошувачка на кислород, амонијак, нитрит, нитрати, флуорид, хлорид, вкупна цврстина , цврстина на магнезиум, тврдост на калциум, вкупна тврдост, Шестовалентен хром, вкупен хром, железо, манган, алуминиум, активен хлор, растворен кислород, никел, бакар, цијанид, силикати, сулфиди, фосфор, фосфат, цинк, COD, реактивни видови на кислород, цијанурична киселина, јод, летан, бром, , бариум, хидразин, молибден, молибдати, водород пероксид, сулфит, бор, формалдехид, кадмиум, сребро, берилиум, тривалентен хром, кобалт, калиум, уреа, вкупен азот
  Светилка Диода што емитува светлина (LED)
  Повторливост ± 0,003А
  Резолуција 0,001A (екран)
  Режим на калибрација Поддршка

  Други параметри

  Напојување 100 до 240 V AC
  Работни услови 0 до 50 °C;0 до 90% релативна влажност (некондензирање)
  Услови за складирање -25 до 50 °C (инструмент)
  Димензии (Д×Ш×В) 316 × 270 × 162 мм
  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја