faqe_banner

T-CL501C Ngjyrëmetër portativ me klor aktiv

T-CL501C Ngjyrëmetër portativ me klor aktiv

Përshkrim i shkurtër:

T-CL501C u sjell klientëve një zgjedhje të re me karakteristikat e thjeshtësisë, shpejtësisë, saktësisë, etj. Është i përshtatshëm për matjen në vend ose zbulimin standard laboratorik të klorit të disponueshëm në klorimin dhe dezinfektimin e fabrikave ushqimore, spitaleve, vendeve të ujërave të zeza, qendrat e ushqimit, akuakultura, gropat septike të dezinfektimit, etj., si dhe zbulimi i përmbajtjes së disponueshme të klorit në tretësirën e përfunduar të hipokloritit të natriumit dhe tretësirën e hipokloritit të natriumit të prodhuar nga gjeneratori i hipokloritit të natriumit.


Veçoritë

Specifikim

Aplikacion:

Mund të përdoret në spitale, vende të ujërave të zeza, fabrika ushqimore, qendra ushqimi, dezinfektim gropash septike, akuakulturë, etj.

ong (1)
ong (2)

Karakteristikat:

Kursimi i kohës dhe testimi i përshtatshëm

Funksionimi me tre hapa me zero kampion, Zbulohet brenda 1 minute, shtimi i reagentit të duhur dhe testimi e bëjnë analizën e ujit të bëhet me teknologji intensive.

Konfigurim i lehtë dhe i shpejtë

Paketa e matur paraprakisht dhe konfigurimi i optimizuar lehtësojnë barrën tuaj në mënyrë efektive, kështu që puna në terren nuk është më një detyrë e vështirë.

Rezultat i qëndrueshëm dhe i saktë i testimit

Teknika e automatizimit të bazuar në EPA dhe kurba standarde e kalibruar përmirësojnë stabilitetin dhe përsëritshmërinë.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Parametrat

  Klori i disponueshëm

  Gama e testimit

  E ulët: 5-500 mg/L

  E mesme: 500-10000 mg/L

  E lartë: 1%-15%

  Preciziteti

  Gama e ulët: 200 mg/L klor në dispozicion ≤10mg/L;

  Gama e mesme: 7000 mg / klor i disponueshëm ≤200 mg / L;

  Gama e lartë: 5.0% klor i disponueshëm ≤0.25%

  Rezolucioni

  Klori i disponueshëm: 0,001A (ekrani), 0,0001A (llogaritje)

  Ekrani

  Ekran me ngjyra TFT 3,5 inç me ekran të gjerë, menyja mbështetëse kineze, angleze dhe koreane

  Mjedisi Operativ

  0-50°C;Lagështia relative 0-90% (jo kondensuese)

  Metoda e zbulimit

  Klori i disponueshëm: spektrofotometria e jodit

  Dimensionet (L×W×H)

  265 × 121 × 75 mm (10,4 × 4,7 × 2,9 inç)

  Furnizimi me energji elektrike

  Klori i disponueshëm: 4 bateri alkaline AA ose lidhje USB.

  Set standard

  1 grup kolorometri portativ në dispozicion të klorit

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni