Ushqim dhe Pije - Shenzhen Sinsche Technology Co., Ltd.
faqe_banner

Ushqim dhe pije

6

Uji është një lëndë e parë thelbësore për përpunimin e ushqimit dhe dezinfektimin dhe pastrimin e fabrikave dhe ndërmarrjeve.Me rritjen e ndërgjegjësimit për mbrojtjen e mjedisit dhe mbikëqyrjen e qeverisë, kompanitë po i kushtojnë gjithnjë e më shumë vëmendje menaxhimit të ujërave të zeza.Shumë kompani kanë formuluar udhëzime të brendshme të ujërave të zeza, duke u kërkuar fabrikave të monitorojnë parametrat kryesorë të ujërave të zeza dhe të respektojnë kufizimet duke matur me një frekuencë të caktuar.