faqe_banner

Turbidimetër portativ Q-1000

Turbidimetër portativ Q-1000

Përshkrim i shkurtër:

Algoritmi i shpërndarjes 90° i cili jo vetëm e bën më të qëndrueshme matjen e turbullirës së ulët, por realizon edhe diapazon të gjerë testimi për instrumentin (varg matjeje të ulëta, të mesme dhe të larta). Dizajni i saktë i sistemit optik dhe teknika e amplifikimit të sinjalit sigurojnë qëndrueshmërinë e datës me ndjeshmëri të lartë.


Veçoritë

Specifikim

Aplikacion:

Mund të përdoret gjerësisht në furnizimin me ujë të qytetit, ushqim dhe pije, mjedis, kujdes shëndetësor, kimike, farmaceutike, termoelektricitet, prodhimin e letrës, akuakulturë, bioteknologji, procesin e fermentimit, tekstile, petrokimike, trajtimin e ujit dhe fusha të tjera për testim të shpejtë dhe testi standard laboratorik i cilësisë së ujit.

Mund të përdoret gjerësisht në furnizimin me ujë të qytetit, ushqim dhe pije, mjedis, kujdes shëndetësor, kimike, farmaceutike, termoelektricitet, prodhimin e letrës, akuakulturë, bioteknologji, procesin e fermentimit, tekstile, petrokimike, trajtimin e ujit dhe fusha të tjera për testim të shpejtë dhe testi standard laboratorik i cilësisë së ujit.

Karakteristikat:

Testoni mostrën e ujit drejtpërdrejt pa proces zero dhe bëjeni procesin e testimit më të përshtatshëm dhe efikas.

Rezultati i saktë dhe i besueshëm i testimit me metodën e shpërndarjes 90 °.

I thjeshtë për t'u përdorur dhe për të mbështetur kalibrimin me porosi.

Funksioni special "First Setting", garanton saktësinë dhe qëndrueshmërinë e turbullirës së ulët dhe nuk ka nevojë të kalibroni shpesh kurbë.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Metoda

  Shpërndarje (90°)

  Gama

  0-1000 NTU

  Saktësia

  ±5%

  Përsëritshmëria

  ≤1%

  Rezolucioni

  0,01NTU (varg i ulët)

  Detektor

  Fotodiodë silikoni

  Mënyra e kalibrimit

  Mbështetje me porosi

  Furnizimi me energji elektrike

  2 bateri alkaline AA

  Kushtet e funksionimit

  15 deri në 35 ° C;0 deri në 90% lagështia relative (jo kondensuese)

  Kushtet e ruajtjes

  -25 deri në 50 °C (instrumenti)

  Dimensionet (W*L*H)

  160 x 62 x 30 mm

  Pesha

  150 g

  Certifikimi

  CE

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni