faqe_banner

Kolorimetër portativ Q-CL501P klori&pH

Kolorimetër portativ Q-CL501P klori&pH

Përshkrim i shkurtër:

Q-CL501P është projektuar i veçantë për testimin e klorit të lirë në ujin e pishinës dhe ujin e humbur dhe testin e pH në turbullirë dhe krominancë më të ulët në ujin e pijshëm dhe ujin burimor. Ky instrument përdor parimin e zbulimit kolorimetrik për të zëvendësuar vizualin tradicional. kolorimetria.Eliminimi i gabimit njerëzor, kështu që rezolucioni i matjes është përmirësuar shumë.


Veçoritë

Specifikim

Aplikacion:

Me një shkallë të lartë inteligjence dhe fleksibiliteti, ai mund të matë klorin e lirë, pH dhe përdoret gjerësisht në energjinë elektrike, furnizimin me ujë, mjekësi, kimike, ushqimore dhe industri të tjera për të matur vazhdimisht klorin e lirë dhe pH në ujë .si p.sh. uji i pijshëm, uji i tretur, uji i mjedisit, uji i pishinës, uji i banjës dhe kështu me radhë.

ljd2

Karakteristikat:

Përdorimi i teknologjisë më të fundit të mikroprogramimit dhe qarqeve shumë të integruara sigurojnë besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e instrumentit;

Kurba standarde e parazgjedhur me simulimin matematikor, siguron që rezultatet e testimit të jenë të besueshme;

Është zhvilluar nga Sinsche në mënyrë autonome me tre patenta;

Duke adoptuar parimin e kolorimetrisë fotoelektrike të spektrofotometrisë, është i përshtatshëm aplikimi i reagentëve.Mostra e ujit mund të lexohet brenda pak minutash pasi reagenti është reaguar dhe vlera e matur shfaqet në mënyrë dixhitale.

Reagentët sasiorë specifikë për paketimin, kombinimi i aksesorëve të zgjedhur mirë, zbulimi i jashtëm nuk është më një punë e lodhshme;

Dizajni portativ me një këllëf mbajtëse që është shumë i përshtatshëm për t'u marrë në punë, e bën testimin e skedarëve më fleksibël.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Artikujt e testimit Klor i lirë, pH
  Gama e testimit  Klor i lirë: 0,01-5,00 mg/L
  pH: 6,5-8,5
  Preciziteti  Klor i lirë: ≤3%±0.01
  pH: ±0,1
  Metoda e testimit  Klori i lirë: spektrofotometri DPD
  pH: ngjyra e kuqe e fenolit
  Pesha 150 g
  Standard USEPA (edicioni i 20-të)
  Furnizimi me energji elektrike Dy bateri AA
  Dimensioni (L×W×H) 160 x 62 x 30 mm
  Certifikata CE
  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni