faqe_baner

Colorimetër portativ i serisë Q

 • Turbidimetër portativ Q-1000

  Turbidimetër portativ Q-1000

  Algoritmi i shpërndarjes 90° i cili jo vetëm e bën më të qëndrueshme matjen e turbullirës së ulët, por realizon edhe diapazon të gjerë testimi për instrumentin (varg matjeje të ulëta, të mesme dhe të larta). Dizajni i saktë i sistemit optik dhe teknika e amplifikimit të sinjalit sigurojnë qëndrueshmërinë e datës me ndjeshmëri të lartë.

 • Q-CL501B Ngjyrëmetër portativ me klor pa klor &klor total dhe klor të kombinuar

  Q-CL501B Ngjyrëmetër portativ me klor pa klor &klor total dhe klor të kombinuar

  Kolorimetri portativ Q-CL501B është një instrument zbulimi që mund të zbulojë klorin e lirë, klorin total dhe klorin e kombinuar.Është gjithashtu një instrument i vërtetë portativ i cili është i përshtatshëm për punë në terren pasi ka peshë të lehtë dhe bateri të jashtme.Kurba standarde e paracaktuar dhe metodat e bazuara në EPA sigurojnë saktësinë e rezultatit të testimit, kështu që mund të përdoret në testimin laboratorik. Përdoret gjerësisht në fushën e monitorimit të dezinfektimit të ujit.

 • Kolorimetër portativ Q-CL501P klori&pH

  Kolorimetër portativ Q-CL501P klori&pH

  Q-CL501P është projektuar i veçantë për testimin e klorit të lirë në ujin e pishinës dhe ujin e humbur dhe testin e pH në turbullirë dhe krominancë më të ulët në ujin e pijshëm dhe ujin burimor. Ky instrument përdor parimin e zbulimit kolorimetrik për të zëvendësuar vizualin tradicional. kolorimetria.Eliminimi i gabimit njerëzor, kështu që rezolucioni i matjes është përmirësuar shumë.

 • Colorimetër portativ Chroma Q-SD500

  Colorimetër portativ Chroma Q-SD500

  Q-SD500 është një pajisje profesionale testimi për ngjyrën e ujit, me kurbën standarde të integruar, shmang gabimet vizuale në mënyrë efektive.Është kompakt, i thjeshtë për t'u përdorur, nuk ka nevojë për të shtuar reagentë, për të matur mostrat e ujit drejtpërdrejt, i përshtatshëm dhe i shpejtë.

   

 • Colorimetër portativ i oksigjenit aktiv Q-AO

  Colorimetër portativ i oksigjenit aktiv Q-AO

  Kolorimetri portativ i oksigjenit aktiv Q-AO mund të testojë oksigjenin aktiv të mbetur në ujë i cili dezinfektohet nga monopersulfati i kaliumit.

 • Ngjyrëmetër portativ i azotit të amoniakut Q-3N Azot&Nitrat Azot&Nitrit Azot

  Ngjyrëmetër portativ i azotit të amoniakut Q-3N Azot&Nitrat Azot&Nitrit Azot

  Është lloji i parë i instrumentit portativ që mund të testojë njëkohësisht azotin e amoniakut, nitrogjenit nitrat dhe azotit nitrit në tregun vendas.Rezultatet e testimit do t'ju ndihmojnë të analizoni nivelin e ndotjes dhe aftësinë vetë-pastruese të ujit.

 • Q-03-02/Q-03-01 Colorimetër portativ i Ozonit

  Q-03-02/Q-03-01 Colorimetër portativ i Ozonit

  Kolometri portativ i ozonit është krijuar në bazë të thithjes selektive të rrezatimit elektromagnetik të krijuar nga reagimi i ozonit dhe agjentit të zhvillimit të ngjyrës në kampionin e ujit, dhe përmbajtja e ozonit në kampionin e testuar mund të shfaqet drejtpërdrejt në ekranin LCD.dizajn për testimin e ozonit të mbetur në ujin e pijshëm dhe ujërat e zeza, i cili mund të përdoret gjerësisht në punën në terren dhe laborator dhe fusha të tjera.

 • Ngjyrëmetër portativ Q-TSS me lëndë të ngurta pezull

  Ngjyrëmetër portativ Q-TSS me lëndë të ngurta pezull

  Colorimetri portativ i lëndëve të ngurta Q-TSS është një instrument matës portativ i dedikuar për zbulimin e lëndëve të ngurta të pezulluara në ujërat e zeza.Duke adoptuar dizajnin të gjitha-në-një, pajisja zë një zonë të vogël.

 • Q-CL-10 Kolorimetër portativ klorid/klorid

  Q-CL-10 Kolorimetër portativ klorid/klorid

  Colorimetri portativ Q-CL-10 mund të përdoret për të testuar jonin ose klorurin e klorurit në shumë zona, të tilla si uji i pijshëm, ujërat e zeza, uji qarkullues industrial e kështu me radhë.

 • Ngjyrëmetër portativ Q-pH31

  Ngjyrëmetër portativ Q-pH31

  Colorimetri portativ Q-pH31 është një instrument profesional testimi për zbulimin e vlerës së pH.Ai miraton kolorimetrinë standarde të solucionit tampon.Nuk kërkon mirëmbajtje të veçantë dhe kalibrim të shpeshtë.Është i thjeshtë për t'u përdorur dhe i përshtatshëm.

 • Kolorimetër portativ Q-Cr6 kromi gjashtëvalent

  Kolorimetër portativ Q-Cr6 kromi gjashtëvalent

  Colorimetri portativ Q-Cr6 është i bazuar në USEPA dhe është i përshtatshëm për testimin e shpejtë të përqendrimit të kromit gjashtëvalent në terren.

 • Kolorimetër portativ me jon alumini Q-AL01

  Kolorimetër portativ me jon alumini Q-AL01

  Colorimetri portativ Q-AL01 mund të përdoret për të testuar jonin e aluminit në shumë zona, të tilla si uji i pijshëm, ujërat e zeza, uji qarkullues industrial e kështu me radhë, i cili është i përshtatshëm për punë në terren dhe testime laboratorike.

12Tjetra >>> Faqe 1/2