QSJ-2
QSJ-1
QSJ-3
X

Saha kami sareng Naon anu urang lakukeun?

Inpormasi lengkepGO

Sinsche mangrupikeun pabrik sareng panyuplai global téknologi canggih, dirancang pikeun nganalisis sareng ngawaskeun cai. Dibentuk taun 2007 di Shenzhen PR Cina, tim kami spesialis inovatif didédikasikeun pikeun ngembangkeun sareng ngadukung metode sareng instrumen énggal, pikeun ngaktipkeun hasil anu gancang, akurat sareng efektif tina jero lingkungan anu paling karasa, ka laboratorium modéren.

Laboratory&Education

Produk Kami

Baris instrumentasi sareng kimia kimia Sinsche parantos didamel langkung ti 14 taun pikeun ngajantenkeun analisis cai saderhana, langkung saé - gancang, langkung héjo sareng langkung inpormatip.

Bahan kimia, Réagen
sareng Standar

  • nilai urang

Diajar langkung seueur ngeunaan parameter kualitas cai:

City Water Supply

Industri

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • Masalah Umum Pikeun Deteksi Kualitas Cai Kolam Renang

    Dina usum panas, tempat-tempat ngojay anu utama parantos janten tempat anu tiis di masarakat. Kualitas pamariksaan kualitas cai tina kolam renang sanés ngan ukur anu paling diperhatoskeun ku konsumen, tapi ogé tujuan tina pamariksaan utama departemen pengawasan kasihatan. Perkawis deteksi sareng managem ...
    maca deui
  • Deteksi Klorin Sésa: Beu Tapi Teu Warna?

    Di lingkungan tés urang anu saéstuna, aya seueur indikator anu kedah diukur, Klorin résidu mangrupikeun salah sahiji indikator anu sering diperyogikeun. Nembe, urang nampi tanggapan ti pangguna: Nalika nganggo metode DPD pikeun ngukur residu klorin, éta jelas bau na langkung beurat, tapi tés na ...
    maca deui
  • Waleran Pikeun Masalah Cai Minum Umum

    Cai mangrupikeun dasar kahirupan, cai nginum bahkan langkung penting tibatan tuang. Kalayan ningkatna kontinyu kasadaran kaséhatan masarakat, cai keran parantos langkung diperhatoskeun ku sadaya lapisan masarakat. Ayeuna, Sinsche nyumponan sababaraha masalah panas, sahingga anjeun tiasa gaduh pamahaman anu langkung jero ...
    maca deui