page_banner

Q-pH31 Colorimeter Portabel

Q-pH31 Colorimeter Portabel

Pedaran pondok:

Q-pH31 Portable Colorimeter mangrupikeun instrumen uji coba profesional pikeun deteksi nilai pH. Éta nyoko kana colorimetry leyuran panyangga standar. Éta henteu meryogikeun pangropéa khusus sareng sering kalibrasi. Éta saderhana dijalankeun sareng merenah.


Fitur

Spésifikasi

Aplikasi:

Hal ieu dianggo pikeun uji pH dina cai nginum, cai limbah.

yuj‘ (1)
yuj‘ (2)

Fitur:

Kurva kalibrasi standar sareng khusus ngajantenkeun hasilna akurat.

Desain anu dikonfigurasi ngajantenkeun merenah pikeun ngarengsekeun tés tanpa alat aksésori anu sanés.

Struktur anu disegel sareng stabil mastikeun akurasi pangukuran di lingkungan anu jahat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Item tés

    pH

    Métode Pangujian

    Colorimetry leyuran panyangga standar

    Jangkauan tés

    rentang low: 4.8-6.8

    rentang luhur: 6.5-8.5

    Precision

    ± 0,1

    Resolusi

    0,1

    Sasayogian tanaga

    Dua aki-aki AA

    Diménsi (L × W × H)

    160 x 62 x 30mm

    Sertipikat

    CE

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami