page_banner

Tentang Kami

Saha Kami

Sinsche mangrupikeun pabrik sareng panyuplai global téknologi canggih, dirancang pikeun nganalisis sareng ngawaskeun cai. Dibentuk taun 2007 di Shenzhen PR Cina, tim kami spesialis inovatif didédikasikeun pikeun ngembangkeun sareng ngadukung metode sareng instrumen énggal, pikeun ngaktipkeun hasil anu gancang, akurat sareng efektif tina jero lingkungan anu paling karasa, ka laboratorium modéren.

Staf kami anu mumpuni parantos gaduh pangalaman sababaraha taun dina bidang Élmu Industri, Kimia Analitis sareng Téknik. Ti Markas Internasional kami di Shenzhen Guangdong, kami nawiskeun Penjualan sadunya sareng Dukungan Téknis, Laboratorium Panilitian sareng Pangembangan, Fasilitas Pelatihan, Manufaktur sareng Warehousing. Kantor Daérah sareng Ajen Eksklusif ogé parantos diidentifikasi sareng kapilih nawiskeun latihan lokal, dukungan téknis sareng penjualan régional.

Di Sinsche, kami narékahan pikeun standar anu paling luhur dina usaha ngaleungitkeun ekspektasi konsumén. UrangISO9001: 2015 Sertifikasi mastikeun kami komitmen kana Kualitas sareng Kasalametan Produk kami, mastikeun produk kami dikirimkeun lengkep, tepat waktu, sareng harga kalapa, sareng tungtungna, mastikeun yén kami moal keok dina layanan palanggan, palatihan produk sareng kontinyu saatos dukungan penjualan. .

Misi Kami: mastikeun kualitas cai pikeun jalma di panjuru dunya.

lsid

Naon Urang Laksanakeun

Ti kantor pusat kami di Cina kami ngatur jaringan global Pusat penjualan, P&P, Manufaktur sareng Distribusi pikeun ngarancang, ngembangkeun sareng ngadamel sababaraha alat-alat kualitas luhur pikeun analisis cai.

Kami nawiskeun solusi turnkey pikeun sadaya analisis sareng kabutuhan pangimeutan anjeun, sareng nganggo tim spesialis kami anu khusus kami bakal damel sareng anjeun pikeun ngartos sarat anjeun, nyayogikeun solusina sareng ngiringan dukungan kelas munggaran nalika anjeun meryogikeunana.

Panilitian sareng panilitian urang kana analisis cai parantos nyababkeun kamekaran Portabel, Laboratorium sareng alat basis on-line pikeun tés anu akurat ngeunaan parameter anu béda anu aya dina cai.

Investasi teras-terasan dina staf Panilitian sareng Pangembangan urang sareng fasilitas mastikeun yén kami tetep aya di ujung téknologi unggulan di lapangan urang.

lisl (3)