Rreth nesh - Shenzhen Sinsche Technology Co., Ltd.
faqe_banner

Rreth Nesh

Kush Jemi Ne

Sinsche është një prodhues dhe furnizues global i teknologjive më të avancuara, të dizajnuara për analizën dhe monitorimin e ujit.I formuar në vitin 2007 në Shenzhen PR të Kinës, ekipi ynë i specialistëve novatorë është i përkushtuar për zhvillimin dhe mbështetjen e metodave dhe instrumenteve të reja, për të mundësuar rezultate të shpejta, të sakta dhe me kosto efektive nga mjediset më të vështira, deri në laboratorin modern.

Stafi ynë shumë i kualifikuar ka përvojë shumëvjeçare në fushat e Shkencave Industriale, Kimisë Analitike dhe Inxhinierisë.Nga selia jonë ndërkombëtare në Shenzhen Guangdong, ne ofrojmë Shitje dhe Mbështetje Teknike në mbarë botën, një laborator kërkimi dhe zhvillimi, objekte trajnimi, prodhim dhe magazinim.Zyrat Rajonale dhe Agjentët Ekskluzivë janë identifikuar dhe zgjedhur gjithashtu për të ofruar trajnime lokale, mbështetje teknike dhe shitje rajonale.

Në Sinsche, ne përpiqemi për standardet më të larta të mundshme në një përpjekje për të tejkaluar pritjet e klientëve tanë.TonaISO9001: 2015Certifikimi siguron që ne jemi të përkushtuar ndaj cilësisë dhe sigurisë së produkteve tona, siguron që produktet tona të dorëzohen të plota, në kohë dhe me çmime konkuruese, dhe së fundi, siguron që ne nuk do të mundemi në shërbimin ndaj klientit, trajnimin e produktit dhe mbështetjen e vazhdueshme pas shitjes .

Misioni ynë: Sigurimi i cilësisë së ujit për njerëzit në mbarë botën.

lsid

Çfarë bëjmë ne

Nga selia jonë në Kinë, ne menaxhojmë një rrjet global qendrash shitjesh, kërkimi dhe zhvillimi, prodhimi dhe shpërndarjeje për të projektuar, zhvilluar dhe prodhuar një sërë pajisjesh me cilësi të lartë për analizën e ujit.

Ne ofrojmë një zgjidhje kyçe për të gjitha nevojat tuaja për analiza dhe monitorim, dhe duke përdorur ekipin tonë të përkushtuar të specialistëve, ne do të punojmë me ju për të kuptuar kërkesat tuaja, për të ofruar zgjidhjen dhe për të vazhduar me mbështetjen e klasit të parë ashtu siç dhe kur e kërkoni.

Hulumtimet dhe kërkimet tona në analizën e ujit kanë çuar në zhvillimin e pajisjeve portative, laboratorike dhe on-line për testimin e saktë të parametrave të ndryshëm që gjenden në ujë.

Investimi i vazhdueshëm në stafin dhe objektet tona të Kërkimit dhe Zhvillimit siguron që ne të mbetemi në avantazhin kryesor të teknologjisë në fushën tonë.

lisl (3)