на За нас - Shenzhen Sinsche Technology Co., Ltd.
page_banner

За нас

Кои сме ние

Sinsche е производител и глобален снабдувач на најсовремени технологии, дизајнирани за анализа и следење на водата.Формиран во 2007 година во Шенжен НР Кина, нашиот тим од иновативни специјалисти се посветени на развивање и поддршка на нови методи и инструменти, за да се овозможат брзи, точни и ефективни резултати од најтешките средини до модерната лабораторија.

Нашиот висококвалификуван кадар има долгогодишно искуство во областите на индустриски науки, аналитичка хемија и инженерство.Од нашето меѓународно седиште во Шенжен Гуангдонг, нудиме светска продажба и техничка поддршка, лабораторија за истражување и развој, капацитети за обука, производство и складирање.Регионални канцеларии и ексклузивни агенти, исто така, се идентификувани и избрани за да понудат локална обука, техничка поддршка и регионална продажба.

Во Sinsche, ние се стремиме кон највисоки можни стандарди во обид да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти.НашиотISO9001: 2015 годинаСертификацијата осигурува дека сме посветени на квалитетот и безбедноста на нашите производи, гарантира дека нашите производи се испорачуваат целосни, навремени и со конкурентни цени, и конечно, осигурува дека нема да бидеме поразени поради услугите на клиентите, обуката за производите и постојаната поддршка по продажбата .

Нашата мисија: Обезбедување на квалитетот на водата за луѓето ширум светот.

lsid

Што правиме

Од нашето седиште во Кина управуваме со глобална мрежа на центри за продажба, истражување и развој, производство и дистрибуција за дизајнирање, развој и производство на низа висококвалитетна опрема за анализа на вода.

Ние нудиме решение клуч на рака за сите ваши потреби за анализа и мониторинг, а користејќи го нашиот посветен тим од специјалисти, ќе работиме со вас за да ги разбереме вашите барања, да го обезбедиме решението и да следиме прва класа поддршка како и кога тоа го барате.

Нашите истражувања и истражувања за анализа на водата доведоа до развој на пренослива, лабораториска и он-лајн опрема за прецизно тестирање на различни параметри пронајдени во водата.

Континуираната инвестиција во нашиот персонал и капацитети за истражување и развој гарантира дека ќе останеме на водечките рабови на технологијата во нашата област.

лисл (3)