page_banner

Babagan Kita

Sapa Kita

Sinsche minangka pabrikan lan pemasok teknologi canggih, dirancang kanggo analisis lan ngawasi banyu. Dibentuk ing taun 2007 ing Shenzhen PR China, tim spesialis inovatif kita darmabakti kanggo ngembangake lan ndhukung metode lan instrumen anyar, supaya bisa ngasilake asil sing cepet, akurat lan efektif saka lingkungan sing paling abot, menyang laboratorium modern.

Staff sing nduweni kualifikasi nduweni pengalaman suwene pirang-pirang taun ing bidang Ilmu Industri, Kimia Analitis lan Teknik. Saka Markas Internasional ing Shenzhen Guangdong, kita nawakake Dhukungan lan Dukungan Teknis ing saindenging jagad, Laboratorium Riset lan Pangembangan, Fasilitas Pelatihan, Manufaktur lan Pergudangan. Kantor Wilayah lan Agen Eksklusif uga wis diidentifikasi lan dipilih kanggo nawakake pelatihan lokal, dhukungan teknis lan sales regional.

Ing Sinsche, kita ngupayakake standar sing paling dhuwur kanggo nyoba ngluwihi pangarepan para pelanggan. KitaISO9001: 2015 Sertifikasi njamin manawa kita setya karo Kualitas lan Keamanan Produk, njamin produk dikirim kanthi lengkap, tepat waktu, lan rega kompetitif, lan pungkasane, njamin manawa kita ora bakal dikalahake ing layanan pelanggan, pelatihan produk lan terus-terusan sawise dhukungan sales. .

Misi Kita: Mesthekake kualitas banyu kanggo wong ing saindenging jagad.

lsid

Apa sing Kita Laku

Saka kantor pusat ing China, kita ngatur jaringan global Sales, R&D, Manufaktur lan Distribusi pusat kanggo ngrancang, ngembangake lan nggawe macem-macem peralatan bermutu kanggo analisis banyu.

Kita nawakake solusi turnkey kanggo kabeh analisis lan kabutuhan pemantauan, lan nggunakake tim spesialis sing khusus, kita bakal kerja bareng sampeyan kanggo ngerti kebutuhan sampeyan, menehi solusi lan tindakake dhukungan kelas kapisan nalika sampeyan mbutuhake.

Penyelidikan lan riset babagan analisis banyu nyebabake pangembangan peralatan Portable, Laboratory lan on-line kanggo tes akurat paramèter sing beda-beda sing ditemokake ing banyu.

Investasi terus ing staf lan fasilitas Riset lan Pengembangan njamin supaya kita tetep ana ing ujung teknologi ing lapangan.

lisl (3)