QSJ-2
QSJ-1
QSJ-3
X

Кои сме ние и што правиме?

Повеќе информацииGO

Sinsche е производител и глобален снабдувач на најсовремени технологии, дизајнирани за анализа и следење на водата.Формиран во 2007 година во Шенжен НР Кина, нашиот тим од иновативни специјалисти се посветени на развивање и поддршка на нови методи и инструменти, за да се овозможат брзи, прецизни и ефективни резултати од најтешките средини до модерната лабораторија.

Лабораторија и образование

Нашите производи

Широката линија на инструменти и хемикалии на Sinsche се изработуваат повеќе од 14 години за да ја направат анализата на водата поедноставна, подобра - побрза, позелена и поинформативна.

Хемии, реагенси
и Стандарди

 • нашите вредности

Дознајте повеќе за параметрите за квалитетот на водата:

Градски водовод

Индустрии

најнововести и блогови

Гледај Повеќе
 • Технологијата „Шенжен Синше“ успешно ја освои титулата претпријатие „Зелен канал“.

  Шенжен синше Технологијата успешно ја освои титулата претпријатие „Зелен канал“ во округот Лонгхуа, Шенжен, Кина од 202 до 2023 година. Синше ќе добие серија поддршка за политиката од владата!
  Прочитај повеќе
 • Дали ви е штетна дезинфекцијата со хлор?1

  Поминаа повеќе од 100 години од употребата на хлор за дезинфекција на водата од чешма.Денес, многу луѓе сè уште не знаат дали хлорот е штетен за човечкото тело! Резидуалниот хлор се однесува на преостанатата содржина на хлор во водата по контакт одредено време за време на третманот на водата...
  Прочитај повеќе
 • Новите производи на Sinsche: Интелигентниот безбеден реактор од серијата САД отвора нова безбедна ера за варење.

  Интелигентниот безбеден реактор од серијата САД отвора нова безбедна ера за варење.Безбедно интелигентен дигестивен реактор од типот на САД го усвојува дизајнот на независната единица на работната област и областа за варење, а реакторот обезбедува до 8 паралелни единици за варење, поддржувајќи го секое варење во ...
  Прочитај повеќе