QSJ-2
QSJ-1
QSJ-3
X

Kush jemi dhe çfarë bëjmë?

Më shumë informacionSHKO

Sinsche është një prodhues dhe furnizues global i teknologjive të përparuara, i krijuar për analizën dhe monitorimin e ujit. I formuar në vitin 2007 në Shenzhen PR të Kinës, ekipi ynë i specialistëve novatorë janë të përkushtuar në zhvillimin dhe mbështetjen e metodave dhe instrumenteve të reja, për të mundësuar rezultate të shpejta, të sakta dhe me kosto efektive nga mjediset më të vështira, në laboratorin modern.

Laboratory&Education

Produktet Tona

Linja e gjerë e instrumenteve dhe kimisë së Sinsche janë krijuar për më shumë se 14 vjet për ta bërë analizën e ujit më të thjeshtë, më të mirë - më të shpejtë, më të gjelbër dhe më informative.

Kimia, Reagentë
dhe Standardet

 • vlerat tona

Mësoni më shumë rreth parametrave të cilësisë së ujit:

City Water Supply

Industritë

të fundit lajme dhe blogje

shiko më shumë
 • Problem i përbashkët për zbulimin e cilësisë së ujit të pishinës

  Në verë, vendet kryesore të notit janë bërë një vend ftohës në masat. Cilësia e inspektimit të cilësisë së ujit të pishinës nuk është vetëm shqetësimi më i madh i konsumatorëve, por edhe objekti i inspektimit kryesor të departamentit të mbikëqyrjes shëndetësore. Lidhur me zbulimin dhe menaxhimin ...
  Lexo më shumë
 • Zbulimi i mbetur i klorit: Erë, por pa ngjyrë?

  Në mjedisin tonë aktual të testimit, ka shumë tregues për t'u matur, Klori i mbetur është një nga treguesit që shpesh duhet të përcaktohet. Kohët e fundit, ne kemi marrë reagime nga përdoruesit: Kur përdorni metodën DPD për të matur klorin e mbetur, ai ndjeu qartë një erë më të rëndë, por testi ...
  Lexo më shumë
 • Përgjigje për problemet e zakonshme të ujit të pijshëm

  Uji është baza e jetës, uji i pijshëm është edhe më i rëndësishëm sesa të hahet. Me rritjen e vazhdueshme të vetëdijes për shëndetin e njerëzve, uji i rubinetit i është kushtuar gjithnjë e më shumë vëmendje nga të gjitha sferat e jetës. Sot, Sinsche kreh disa çështje të nxehta, në mënyrë që të keni një kuptim më të thellë ...
  Lexo më shumë