faqe_baner

Colorimetër portativ preciz i serisë UA

  • Colorimetër portativ preciz UA

    Colorimetër portativ preciz UA

    Bazuar në parimin kolorimetrik, Colorimetri Portativ Precision UA ​​miraton sistemin e filtrit me precizion të lartë dhe guaskën e injektimit ABS me dy ngjyra, të cilat kanë një përmirësim të madh në performancën optike dhe vlerësimin e papërshkueshëm nga uji.Analizuesi mund të përdoret gjerësisht në zbulimin e cilësisë së ujit në laborator dhe në terren, të tilla si monitorimi i dezinfektuesit të mbetur në procesin e dezinfektimit të furnizimit me ujë komunal, trajtimit të ujërave të zeza dhe industrive të tjera.